YHTEYSTIEDOT

Keskustellaan
ja mietitään,
kuinka voimme auttaa.

Ei ole niin hyvää syytä, ettetkö rohkeasti ottaisi yhteyttä ja
hyötyisi vaihtamalla ajatuksia kanssamme.
Tuumasta toimeen, ota yhteyttä!

MYYNTIJOHDON & MYYNNIN PERSONAL TRAINER,
FOUNDER & CEO

Antti Paussu

Myyntijohdon personal trainerin perustaja, sarjayrittäjä, toimitusjohtaja, myynnin sekä johtamisen ammattilainen. Ammatillisena elämäntehtävänä on auttaa asiakkaitaan johtamaan sekä myymään paremmin. Intohimo myyntiä kohtaan syntyi jo 1990-luvun puolella ja koko 20-vuotinen ura on koostunut sekä kansainvälisten talojen myynti- ja markkinointitehtävistä (Unilever sekä Philips) sekä viimeiset kymmenen vuotta konsultoinnin ja valmennuksen parista (Trainers’ House sekä yrittäjyys).

Asiakkaat arvostavat Antin käytännönläheisyyttä, pelisilmää, ulosantia ja konkretiaa. Hänen palveluitaan ovat hyödyntäneet viime vuosina mm. Paulig, Ålandsbanken, Castrén & Snellman ja moni muu oman alansa menestyjä.

+358 40 709 0302

MYYNTIJOHDON & MYYNNIN PERSONAL TRAINER,
MARKETING DIRECTOR

Henri Tanner

Myyntijohdon personal trainerin markkinointijohtaja, tapahtuma-alan konkari, tuotteistaja ja myynnin moniosaaja. Henri hyppäsi mukaan luomaan palvelukonseptia ja jakamaan Antin visiota Myyntijohdon personal trainerin kannattavaa myyntiä kasvattavasta metodista. Tähän astisesta urasta leijonan osa on kulunut B2B-tapahtumien parissa Management Eventsillä erinäisissä myynnillissä, esimies- ja konseptin kehitystehtävissä ja Henrillä on hyvää näkemystä lähiesimiestyöskentelystä, kaupallisesta konseptoinnista sekä prosessiajattelusta. Asiakkaat kokevat Henrin olevan helposti lähestyttävä.

Kiitosta tulee konkretiasta, kyvystä hahmottaa kokonaisuuksia ja idearikkaudesta. Hänen osaamistaan ovat hyödyntäneet mm. Kansallisgalleria, Live Palvelut, Jones Lang LaSalle Finland ja moni muu oman alansa menestyjä. 

+358 50 548 2135

MYYNTIJOHDON & MYYNNIN PERSONAL TRAINER,
SALES DIRECTOR

Timo Meriluoto

Myyntijohdon personal trainerin myyntijohtaja. Erittäin kokenut myynnin, johtamisen ja liiketoiminnan kehittämisen ammattilainen, jonka työuraan mahtuu kokemusta useilta eri toimialoilta sekä yritys-, kuluttaja- että julkisen sektorin asiakkaiden osalta. Lisäksi call centereiden ja asiakaspalvelukeskusten esimiestehtävät ovat hänelle tuttuja kuten myös tuotannollisten funktioiden esimiesvastuut.

Kaikkiaan kokemusta henkilökohtaisesta myyntityöstä Timolla on lähes 30 vuotta ja esimiestehtävistä yli 25 vuotta. Erilaisissa kaupallisissa johtajatehtävissä Timo on toiminut viimeiset 15 vuotta ja viimeisimpänä tutuksi ovat tulleet myös toimitusjohtajan tehtävät. Erityisosaamiseeni kuuluvat mm. myyjien ja esimiesten sparraaminen ja tekemisen kehittäminen, liiketoiminnan uudistaminen sekä myynnin kannattava kasvattaminen; ylipäätään erilaisten muutosten läpivieminen.

+358 50 439 2432

MYYNTIJOHDON & MYYNNIN PERSONAL TRAINER,
NEW BUSINESS MANAGER

Scott Gold

Myyntijohdon personal trainerin nuorin jäsen. Scotilla on nuoresta iästään huolimatta jo vuosien kokemus mm. ständi- ja feissarimyynnistä sekä vahvojen myyntitiimien rakentamisesta B2C-lähimyyntiin. Hän on myös itse tottunut kouluttamaan myyjiä, jotka ovat myyntiuransa alussa. Scott vastaa Myyntijohdon PT:n myyntitapaamisten sopimisen palvelusta.

Scotin vahvuudet ovat tuoreet nykyaikaiset ajatukset tämän päivän myyntityössä, sekä hänen tarttuva energisyys ja positiivisuus. Myyntitiimejä hän on ollut rakentamassa muun muassa Bank Norwegianille, Nordic Green Energylle ja World Visionille.

+358 50 088 8456

MYYNTIJOHDON & MYYNNIN PERSONAL TRAINER,
CONTENT & DIGITAL MARKETING SPECIALIST

Jani Niemi

Myyntijohdon personal trainerin velho, mitä tulee myyntiä tukevaan viestintään. Kokenut yrittäjä sekä tuloksellisen markkinoinnin ja viestinnän todellinen taitaja. Janilla on vankkaa erityisosaamista digitaalisen maailman valjastamisesta myynnin käyttöön sekä siitä, mitä muutoksia yritykseltä vaaditaan tämän mahdollistamiseksi. Erityisosaamiseen kuuluu mm. sisältömarkkinointi, videotuotanto sekä digitaalisen viestinnän suunnittelu. Hänen mukana olonsa vahvistaa Myyntijohdon personal trainerin tiimiä nimenomaan myyntiä tukevan viestinnän osalta.

Omien sanojensa mukaan Jani on ”myynnin mahdollistaja” ja ”tekee viestinnällisiä asioita, jotka vaikuttavat positiivisesti myyntiin”. Tyyliltään Jani on erittäin suorapuheinen ja käytännönläheinen. Jos haluat tuloksia, niin valmistaudu kohtaamaan kaunistelematon totuus.

Pohditaan yhdessä,
miten voimme auttaa sinua?

SIJAINTI

Kenno Lounge Hämeentie /
Myyntijohdon personal trainer

Hämeentie 11
00530 Helsinki

LÄHETÄ MEILLE VIESTI

Myyntijohdon personal trainer Oy 2019